ЖИТТЯ

У Нікополі поранено жінку та чоловіків: наймолодшому – 22 роки

Як вже повідомляли, ворог знову атакував Нікопольський район вночі, 23 жовтня. Бив з РСЗВ та важкої артилерії по Марганецькій громаді. На ранок з протилежного берега окупанти обстріляли Нікополь. Внаслідок атаки були поранені люди різного віку. Наймолодшому – 22 роки. 

Про це повідомила пресслужба Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, передає Інформатор.

Найбільше від обстрілів російської окупаційної армії постраждав Нікополь. Рятувальники пишуть про п’ятьох поранених. Це чотири чоловіки – 22, 40, 49 та 63 років. Та 46-річна жінка. Один з поранених знаходиться в тяжкому стані. Відомо, що двоє їхали у машині, коли поряд розірвався снаряд. До речі, Офіс Генпрокурора сповістив про шістьох поранених у Нікополі.

У Нікополі понівечені будинки, дитячий садок і три приватних підприємства, автомобілі. Наслідки обстрілу продовжують уточнювати.

У Марганецькій громаді минулося без постраждалих. На місці «прильотів» ще працюють рятувальники та встановлюють масштаби руйнацій.

Натомість вночі військові з повітряного командування «Схід» збили над Нікопольським районом ворожий дрон-камікадзе «Shahed-136». Подробиці ми написали – тут.

Нагадаємо, в одному з районів Нікополя розкидані касетні боєприпаси, які можуть здетонувати через 40 годин. Наразі містян просять бути вдома до завершення обстеження на території міста.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас