Нікополь До сайту

Нікополь обстріляли “Ураганами” та касетними боєприпасами: не чіпайте підозрілі предмети

Вранці, 23 жовтня, ворог обстріляв Нікополь “Ураганами” та касетними боєприпасами. Поліція документує наслідки російської агресії. 

Про це повідомила пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Реклама

Сьогодні, о 8:30 росіяни атакували Нікополь із РСЗВ “Ураган”. На місцях обстрілів виявлені уламки касетних боєприпасів. За даними прокуратури, внаслідок обстрілів постраждали 6 людей. Поранено жінку та чоловіків. Наймолодшому з них – 22 роки. Пошкоджень зазнали будинки, дитячий садок, будівлі приватних підприємств.

Нікополь обстріляли “Ураганами” та касетними боєприпасами

Не чіпайте підозрілі предмети

Також впродовж доби окупанти неодноразово обстрілювали Нікопольський район. Вчора, о 16:25, з боку тимчасово окупованого міста Енергодар ворог обстріляв Червоногригорівську громаду.

Є четверо поранених людей, їх госпіталізували до лікарні. Пошкоджень зазнали приватні будинки, господарські споруди та лінії електропередач.

Реклама

Поліція звертається до мешканців громади. При виявлені підозрілих предметів поблизу місць обстрілів – не підходьте до них та в жодному разі не беріть їх в руки. Одразу телефонуйте на номери “102” або “101”. Це можуть бути нерозірвані касетні боєприпаси. Нагадаємо, вони можуть бути розкидані по місту та здетонувати через 40 годин.

Альона Антонова

Реклама