ЖИТТЯ

Експерти міжнародної розвідувальної спільноти ідентифікували бригаду військової поліції рф, яка вивозила награбоване з Енергодару

19 жовтня, мешканці Енергодару повідомили про те, що окупанти вивозять з готелю “Сківський” награбоване.  InformNapalm ідентифікував ймовірну бригаду військової поліції рф, техніка якої вивозила награбоване майно.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення “Медіа Центру Енергодару”.

Експерти міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm дослідили фото військової техніки рф, що вивозила награбоване майно з готелю «Скіфський» в Енергодарі, та визначили деякі деталі. Дослідники помітили на знімках 2 броньовані авто IVECO LMV, 2 вантажівки КАМАЗ з броньованими кунгами, для перевезення особового складу, а також автомобіль УРАЛ моделі «Торнадо-У» сірого кольору (військової поліції).

Експертам відомо, що в 2016 році декілька авто IVECO LMV надійшли до складу 130-ї бригади військової поліції рф. Саме тому можна зробити висновок, що, ймовірно, підрозділ 130-ї бригади військової поліції рф або виводиться з об’єкту в Енергодарі на ротацію, або перекидається на інший напрямок на підсилення.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі не вдасться розпочати опалювальний сезон. У чому причина читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас