ЖИТТЯ

У Покрові 57-річний чоловік заради прикрас та продуктів вбив знайому

У Покрові чоловік зайшов до квартири 83-річної бабусі та жорстоко вбив її. Після цього забрав цінні речі та втік з місця злочину. 

Повідомлення про виявлення тіла у квартирі надійшло до поліції Покрова 12 жовтня. Під час досудового розслідування поліцейські з’ясували, що злочин стався напередодні ввечері.

Зловмисник запланував вбивство знайомої заздалегідь. Нічого не підозрюючи, жінка відчинила двері. Коли чоловік опинився у квартирі, він накинувся на господарку і вдарив її риболовною пешнею для зимової вирубки ополонок.

У Покрові 57-річний чоловік заради прикрас та продуктів вбив знайому

У Покрові 57-річний чоловік заради прикрас та продуктів вбив знайому

Від поранення у шию жінка померла. Зловмисник виніс з квартири золоті прикраси, гроші та продукти, після цього втік з місця злочину.

Нападника затримали

Нападника затримали

Правоохоронці встановили, що до злочину причетний 57-річний місцевий мешканець. Раніше неодноразово судимий за скоєння тяжких злочинів. Його затримали, знаряддя злочину вилучили.

14 жовтня зловмиснику повідомили про підозру за п. 6 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція передбачає від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна. Зловмиснику обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі 21-річна жінка під час сварки вбила 45-рчного співмешканця ножем. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас