ВЛАДА

У Нікополі та області запровадили стабілізаційні відключення електроенергії через обстріли

Компанія ДТЕК повідомляє про стабілізаційні відключення електроенергії через пошкодження об‘єктів енергетичної інфраструктури. Обмеження торкнулися й частини населених пунктів Дніпропетровської області.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на НЕК “Укренерго”. Абонентів просять зменшити споживання електроенергії. Зараз це дуже важливо для сталої роботи системи.

Через пошкодження об’єктів енергоінфраструктури обстрілами рф державна енергокомпанія НЕК “Укренерго” запроваджує стабілізаційні відключення електроенергії. Їх будуть застосовувати, щоб зменшити дисбаланс в енергосистемі та щоб уникнути масштабних відключень.

17 жовтня електропостачання обмежене в одному районі міста Дніпро (ж/м Парус), в місті Кривий Ріг, частині міст Кам’янське, Павлоград, Синельникове, Нікополь, частина населених пунктів колишнього Царичанського, Верхньодніпровського, Петропавлівського, Синельниківського, Межівського, Широківського, Нікопольського, Софіївського, П’ятихатського, Апостолівського районів.

Тимчасові стабілізаційні відключення будуть тривати, поки не зменшиться навантаження і держенергокомпанія не стабілізує енергосистему. Про час відновлення постачання світла повідомлять додатково на сайті та сторінках в соцмережах ДТЕК Дніпровські електромережі.

Для того, аби підтримати енергосистему, мешканців Дніпропетровщини закликали зменшити споживання електроенергії до мінімуму. Не вмикати енергоємні прилади, максимально знизити споживання електроенергії вранці з 8.00 до 11.00 та ввечері з 18.00 до 23.00. Бізнес просять обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів тощо.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас