Нікополь До сайту

Над Дніпропетровщиною було збито три ворожі ракети

Загарбники продовжують чинити терор наших громад. Вночі, 17 жовтня, російські терористи скерували на нашу області чотири ракети. Перед світанком їх знищили військові з повітряного командування «Схід». Три з них не долетіли до пункту призначення завдяки нашим силам ППО. Одну вдалося перехопити над Нікопольським районом, ще дві – над Криворізьким.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на пост голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченко.

Реклама

17 жовтня, росіяни атакували Дніпропетровщину. Били ракетами, градами та важкою  артилерією. Є влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури.

“Три ворожі ракети силами нашої ППО знищені. Одна ракета ударила по об’єкту енергетичної інфраструктури. Там сильна пожежа. На місці прильоту працюють усі служби”,- пише Резніченко.

Нікопольський район російські окупаційні війська накрили вогнем з «Градів» та важкої артилерії. Туди прилетіли понад 30 ворожих снарядів.

Реклама

У Марганецькій та Червоногригорівській громадах пошкоджені будинки. Попередньо, люди не постраждали. Є пошкоджені будинки.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині бійці тероборони зробили з трофейного “Граду” власну артустановку. Подробиці – тут.

Альона Антонова

Реклама