ВЛАДА

Над Дніпропетровщиною було збито три ворожі ракети

Загарбники продовжують чинити терор наших громад. Вночі, 17 жовтня, російські терористи скерували на нашу області чотири ракети. Перед світанком їх знищили військові з повітряного командування «Схід». Три з них не долетіли до пункту призначення завдяки нашим силам ППО. Одну вдалося перехопити над Нікопольським районом, ще дві – над Криворізьким.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на пост голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченко.

17 жовтня, росіяни атакували Дніпропетровщину. Били ракетами, градами та важкою  артилерією. Є влучання в об’єкт енергетичної інфраструктури.

“Три ворожі ракети силами нашої ППО знищені. Одна ракета ударила по об’єкту енергетичної інфраструктури. Там сильна пожежа. На місці прильоту працюють усі служби”,- пише Резніченко.

Нікопольський район російські окупаційні війська накрили вогнем з «Градів» та важкої артилерії. Туди прилетіли понад 30 ворожих снарядів.

У Марганецькій та Червоногригорівській громадах пошкоджені будинки. Попередньо, люди не постраждали. Є пошкоджені будинки.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині бійці тероборони зробили з трофейного “Граду” власну артустановку. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас