ЖИТТЯ

Матір у лікарні, дитина лишилася ніг: як допомогти постраждалим від обстрілу з Нікополя

11 жовтня, під час артилерійського обстрілу території Нікополя, постраждала 6-річна дівчинка та її матір. Дитина втратила ноги. На неї чекає реабілітація та протезування кінцівок.  

Про це Інформатору стало відомо з Facebook. Про це повідомила Алла Масайло.

Стало відомо, що в минулому дана родина перебувала під контролем служби у справах дітей Нікопольської міської ради. Травмована дівчинка знаходиться на стаціонарному лікуванні в обласній дитячій лікарні. Її матір лікується в Нікополі.

Наразі стан дитини стабільний, загрози для її життя немає, кажуть лікарі. У дівчинки травматична ампутація нижніх кінцівок.

Повідомляють, що дитина і матір забезпечені всіма необхідними лікарськими засобами, медикаментами та кваліфікованим доглядом лікарів коштом медичних закладів. Після проходження лікування в Дніпрі дитина буде направлена на безкоштовне лікування та реабілітацію у відповідний заклад міста Львова. Надалі реабілітація та протезування кінцівок дитини планується провести також безкоштовно в медичних закладах за кордоном.

Соціальними мережами ширяться пости з приводу фінансової допомоги даній родині. Задля цільової фінансової допомоги родині постраждалих, всі бажаючі громадяни можуть допомогти через БФ «Дітям Нікополя», реквізити для допомоги у гривнях (UAH):

  • код ЄДРПОУ 37338281;
  • IBAN: UA113052990000026004060733219;
  • № картки 5169 3305 1825 7016 (картка відкрита на ім’я директора Фонду, Горбаненко Маргарити Миколаївни). Призначення платежу: для Кароліни.
Наразі стан дитини стабільний

Наразі стан дитини стабільний

Дитина і матір забезпечені всіма необхідними лікарськими засобами

Дитина і матір забезпечені всіма необхідними лікарськими засобами

Раніше ми повідомили про те, що родину на Запоріжжі, яку дістали з-під завалів власного будинку, врятувала собака. Подробиці – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас