ЖИТТЯ

Стало відомо, коли попрощаються з загиблою родною із Дніпра

У четвер Дніпро попрощається із родиною, яка загинула під час ворожої атаки. До їхнього будинку прилетіла російська ракета. Загинула ціла родина.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Координаційний центр волонтерів Дніпра.

Повідомляється, що прощання з бабусею Аллою, матір’ю загиблих дітей Наталкою, 9-річною Василісою та 8-річним Іваном відбудеться 6 жовтня, об 11:00, у Свято-Духівському храмі на проспекті Металургів, 43. Поховання пройде на Краснопільскому кладовищі о 13:00.

Захід буде закритим для ЗМІ. Однак, загиблих зможуть провести в останню путь усі небайдужі містяни.

Загибла ціла родина

Загибла ціла родина

Нагадаємо, у четвер, 29 вересня, російські війська завдали черговий ракетний удар по Дніпру. Повітряна тривога спрацювала опівночі, а о 0:56 містяни почули вибухи. Загинула родина: двоє дорослих та дитина. Їх тіла знайшли одразу. Фрагменти тіла другої дитини знайшли о 13:13.

Подробиці про жертв ракетного удару по Дніпру та згиблу родину стало відомо від мера Дніпра. Також він повідомив, що батько загиблих дітей боронить Україну від російської навали.

Після вибуху вижив тільки 10-річний пес Крим. Коли його побачили, він у стані шоку сидів на уламках будинку і плакав. Собаку передали у “Зооконтроль”. Він став символом скорботи Дніпра за загиблими від російських ракет.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі пожежу в гаражі ліквідовували 15 рятувальників. Через ворожі обстріли Нікополя та району пошкоджено церкву, ліцеї та житлові будинки.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас