ЖИТТЯ

У мережі показали фото загиблих матері та дітей внаслідок ракетного удару на Дніпропетровщині

Вчора, 29 вересня, до мирної родини у Дніпрі прилетіла російська ракета. На місці будинку з’явилась величезна вирва. Загинула родина: бабуся Алла, мати Наталя, її донька Василіса, син Іван і маленький песик Джек. 

Про це повідомляє Інформатор. Знімки загиблих дітей та матері опублікували інші ЗМІ в своїх Telegram- каналах.

Сьогодні у соцмережі показали фото маленьких 9-річної Василіси та 8-річного Івана, які разом із бабусею Аллою та мамою Наталією загинули в ніч проти 29 вересня під час ракетного удару рашистів.

Батько дітей наразі захищає Україну на фронті. Дізнавшись про те, що сталося, він одразу приїхав додому. Історію загиблої родини розповів мер Дніпра Борис Філатов у Facebook.

Спочивайте з миром маленькі...

Спочивайте з миром маленькі…

Наталю вбили загарбники

Наталю вбили загарбники

Нагадаємо, внаслідок атаки поранення отримали п’ятеро людей. Це 41-річний чоловік, 20-річний хлопець, 65-річна жінка, 19-річна дівчина. Вони зараз у лікарні з переломами та осколковими пораненнями. 12-річну дівчинку рятувальники дістали з-під завалів власного будинку.

Вчора, на руїнах розбомбленого будинку сидів пес. Собака знаходилась на місці «прильоту» навіть під час роботи рятувальників. В зруйнованому будинку мешкала його родина, яка загинула. На відео собака у шоковому стані.

Згодом з’ясували, що собаку звати Крим. У нього контузія та серцева недостатність, він не бачить. Песика забрали волонтери.

Вчора, після кількагодинних пошуків на місці ракетного удару у Дніпрі рятувальники знайшли фрагменти тіла ще однієї дитини. Сьогодні співробітники ДСНС знову побували на місці удару, щоб вшанувати пам’ять загиблої сім’ї.

“В пам’ять невинних жертв, особовий склад схилив голови у жалобі під час загальнонаціональної хвилини мовчання, поклав квіти та іграшки біля епіцентру чергового, зухвалого, підлого та цинічного обстрілу мирного населення”, – ДСНС.

Співробітники ДСНС вшанували пам’ять загиблої сім’ї

Співробітники ДСНС вшанували пам’ять загиблої сім’ї

Ракетна атака забрала життя родини

Ракетна атака забрала життя родини

Квіти від рятувальників, які вчора шукали загиблих

Квіти від рятувальників, які вчора шукали загиблих

Ворог атакував Дніпро

Ворог атакував Дніпро

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблої родини….

Відомо, що по Дніпру ворог вдарив радянськими ракетами вагою майже 6 тонн. Як виглядає будинок, куди влучила ворожа ракета – тут.

Альона Антонова

Фото на прев’ю: Антон Хозяйкін

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас