ЖИТТЯ

Внаслідок ракетного удару на виїзді з обласного центру постраждав мешканець Енергодару

Зранку, 30 вересня, загарбники розстріляли мирних громадян, які очікували в цивільній гуманітарній колоні на виїзд з обласного центру. Відомо про 25 загиблих та близько 50 поранених. Серед потерпілих є діти.

Про це повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов у своєму Телеграм-канал, передає Інформатор.

Наразі жителів Енергодару, Кам’янки-Дніпровської, Водяного, Дніпровки та інших найближчих населених пунктів найближчим часом просять не збиратися у великі колони для евакуації. Чекати після сьогоднішнього дня можна чого завгодно від окупантів. Провокації можуть влаштувати на будь-яких блок постах, пише Дмитро Орлов.

Спочатку мер повідомив, що на виїзд із Запоріжжя до Енергодару зранку було зареєстровано 7 автомобілів з людьми з енергодарською пропискою. Змогли зв’язатися зі всіма. Серед зареєстрованих немає загиблих та постраждалих. З’ясовували, чи не було серед постраждалих тих, хто доєднався до гуманітарної колони зранку та не встигли пройти реєстрацію.

Згодом повідомили про одного постраждалого жителя Енергодару. Чоловік отримав осколкове поранення та зараз перебуває в лікарні, де йому надається медична допомога. Отримані ним травми не несуть критичної загрози для життя, але знадобиться лікування та відновлення.

Поліція Запорізькій області надала номер телефону за яким люди можуть з’ясувати інформацію про родичів, які мали намір сьогодні виїхати на тимчасово окуповані території в складі гуманітарної колони із Запоріжжя, та зараз не виходять на зв’язок. Телефонуйте: (050) 452-91-95.

1 жовтня у Запоріжжі та області оголосили день жалоби. Загарбники випустили по цивільним 16 ракет із зенітно-ракентного комплексу.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас