ВЛАДА

“Сьогодні я побачив Пекло зсередини”, – мер Дніпра про загиблих жінок та дітей

Подробиці про жертв ракетного удару по Дніпру та згиблу родину стало відомо від мера Дніпра. Борис Філатов був на місці “прильоту” і бачив пекло зсередини. Саме так він написав на своїй сторінці у соцмережі. 

Про це стало відомо з Facebook, передає Інформатор.

29 вересня окупанти вдарили ракетами по Дніпру. Ворог влучив у будинок в приватному секторі. Ця трагедія забрала життя двох жінок та двох дітей.

“Я не знаю з чого почати. Сьогодні я побачив Пекло зсередини. Я розповім вам сьогоднішню історію. Те, що трапилося на сусідній вулиці з нами”, – написав мер Дніпра.

Про загиблу сім’ю стало відомо, що раніше вони мешка на проспекті Поля. З початком війни, мати перевезла дітей у більш безпечніше місце – у приватний сектор до бабусі.

Сьогодні до їхнього будинку прилетіла російська ракета. Вирва, яку ви все бачили на фотографіях приблизно 8 на 10 метрів. Люди буквально випарувалися. Бабуся Алла, мама Наташа, дочка Василиса та хлопчик Іван. І маленький песик Джек. Ні. Я буду відвертим до кінця. Дехто не просто випарувався. Їх знайшли у сусідів на дахах. На сусідніх вулицях. А коли приїхали рятувальники, на руїнах сидів старий пес Крим”, – відверто пише Філатов. 

Потім приїхав батько родини. Він служить у ЗСУ. Під Лиманом.

“Можна я далі не продовжуватиму? Я бачив усе на власні очі. Я хочу лише одного. Щоб ті тварини, яких наші оточують під Лиманом, відповіли за все сповна. Не треба писати про Божу кару. Нехай Боженька відпочине. Тільки сила нашої помсти має значення”, – написав мер Дніпра

Повний текст Бориса Філатова приводимо нижче.

Альона Антонова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас