ВЛАДА

Нікополь приймає вітання на 383 річницю з дня заснування міста

Сьогодні, 28 вересня, місто Нікополь відзначає свій 383-й День народження. В умовах війни, звичайно, святкувати не вийде. Але прийде мирний час і ми обов’язково це зробимо, пообіцяв мер у ранковому зверненні. А поки до Нікополя щодня прилітають ворожі снаряди. Сьогоднішня ніч не стала винятком. Все почалося ще 12 липня, коли вперше обстріляли наше місто. На три дні раніше, 9 липня, стався обстріл нашого району. Попри всі негаразди та російську агресію, Нікополь залишається незламним. І нехай так буде й надалі.

Сьогодні, з Днем міста, Нікополь привітали голова Дніпро ОВА Валентин Резніченко, очільник ДОР Микола Лукашук, ЗМІ та учні місцевого ліцею. Про це повідомляє Інформатор.

У своєму Telegram-каналі Валентин Резніченко написав:

“Тобі зараз важко і боляче, та ти хоробро б’єшся.

За каштанові алеї, за красиву набережну.

За козацьке минуле, за плани на «після війни».

Ти приклад незламності та волі до життя.

З твоїм днем, непоборний Нікополю”.

Привітання до Дня міста написав і Микола Лукашук:

“Нескорене місто, до якого щодня прилітають ворожі снаряди і яке щодня на собі відчуває російську агресію. Втім залишається незламним, як би його не тероризували окупанти.

Вітаю мешканців Нікополя з Днем міста!

Я дякую кожному з вас за вашу мужність. За те, що підступний ворог не здатен зламати вашу силу волі і любов до рідної землі. За те, що ви залишаєтеся віддані своєму місту і Україні, де б ви не були.

Знаю, що зараз вам надзвичайно важко. Але ні на секунду не сумніваюсь, що ми подолаємо ворога, в Україні нарешті запанує мир і ми відбудуємо ваше славетне місто.

Бажаю Нікополю та його жителям успіхів і процвітання!”.

Нікополь привітали ЗМІ. “Дніпро обласний” написав у своєму Telegram-каналі:

“Місто Нікополь святкує сьогодні свій день народження!

Живе місто, яке щодня стоїть під обстрілами!

Ми бажаємо тобі, Нікополь, щоб війна нарешті закінчилася нашою перемогою! І всі твої мешканці повернулися додому! Та почали твою розбудову!”.

Зворушливе привітання рідному місту написали учні Нікопольського природничо-математичного ліцею № 26 у Facebook. Діти додали фото з власними малюнками:

“Нікополе, у тебе сьогодні день народження, тобі виповнилось 383 роки! Ти – сильне, чудове, славне, козацьке, любе, затишне місто! Завжди в останню суботу вересня ти збирав людей на свій день народження. А сьогодні … ти потерпаєш від ворожих обстрілів…Але учні нашої школи пам’ятають про тебе і вірять, що ти обов’язково вистоїш!!!”.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас