ЖИТТЯ

В Енергодарі проходить останній день псевдореферендуму російських окупантів

Сьогодні, 27 вересня – останній день проведення російськими окупантами так званого “референдуму” на тимчасово окупованих територіях України, в тому числі, і на території Енергодара. Є інформація, що окупанти обмежили виїзд чоловіків у віці 18-35 років з тимчасово окупованих населених пунктів на територію підконтрольну Україні.

Наразі невідомо, чи випускатимуть чоловіків призовного віку надаліПро це повідомив міський голова Енергодару Дмитро Орлов, передає Інформатор.

Втім, чимало мешканців Енергодару не бажають залишатися на окупованій території, яку російські загарбники після свого псевдореферендуму можуть оголосити територією РФ.

“Для попередження можливих провокацій з боку окупантів просимо всіх жителів Енергодара бути якомога обережнішими, уникати будь-якого контакту з російськими військовими, ігнорувати будь-які заходи, що ними проводяться, та за можливості залишатися вдома. Наразі питання безпеки – найголовніше для всіх, хто залишився на окупованій території”, – додав Орлов.

Нагадаємо, що раніше ми писали про те, що окупанти біля ЗАЕС влаштували виставу з голосуванням на «референдумі». Про це читайте тут. Також сьогодні з’явилася інформація про те, що персонал ЗАЕС не хоче співпрацювати з ворогом і намагається покинути окуповану територію. Деталі шукайте за посиланням.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас