ЖИТТЯ

У Нікополі поліція та вибухотехніки працюють на місцях обстрілів

Впродовж доби ворог декілька раз обстріляв Марганець, Нікополь та Червоногригорівську громаду. Пошкоджено будинки та травмовані люди.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

26 вересня приблизно о 17:45 з боку тимчасово окупованої території Запорізької області ворог із РСЗВ обстріляв Марганець. Поранено троє чоловіків, всіх ушпиталено. Відомо, що пошкоджень зазнали гаражний кооператив, підприємство та автівки.

Вранці 27 вересня приблизно о 4:50 ворог завдав ще одного удару по Марганцю – було пошкоджено приватні будинки, адміністративну будівлю та автомобілі.

27 вересня о 4:00 з боку тимчасово окупованого Енергодара із РСЗВ відбувся обстріл Нікополя. В результаті обстрілу пошкоджень зазнали понад 10 приватних будинків, господарчі споруди та будівля підприємства.

Також під обстріл потрапила Червоногригорівська громада. Наразі з’ясовуються масштаби пошкоджень.

За фактами російської агресії проти цивільного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України

Раніше ми повідомили про те, що персонал ЗАЕС не хоче співпрацювати з ворогом і намагається покинути окуповану територію. Детальніше – тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас