ЖИТТЯ

У Нікополі пошкоджено понад 40 житлових будинків, господарчі споруди, автівки, мотоцикл: подробиці від прокуратури

Протягом ночі окупанти дев‘ять разів атакували Нікопольський район. По Нікополю і району ворог випустив майже 130 снарядів із РСЗВ та важкої артилерії. У місті пошкоджені приватні будинки, господарські споруду, автівки і мотоцикл, панелі сонячної станції, трансформаторна підстанція та лінії електропередач. За даними фактами розпочато розслідування. 

Про це повідомив Telegram-канал Офісу Генерального прокурора, передає Інформатор.

За даними слідства, в ніч на 26 вересня 2022 року, військовослужбовці рф обстріляли з артилерії Нікопольський район. У Нікополі пошкоджено понад 40 житлових будинків, господарчі споруди, автомобілі, газопровід, лінії електропередач. У Марганці часткових руйнувань зазнали понад 20 домівок приватного сектору, газопровід, лінії електропередач.

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Крім цього, під ворожим вогнем опинилась Червоногригорівська та Мирівська громади. Пошкоджено житлові будинки, господарчі споруди.
Потерпілих серед мирного населення немає.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України). Якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази.

Нагадаємо, до поліції Нікополя надійшло понад 50 повідомлень про пошкодження та руйнування будинків через обстріли. Усюди рятувальники продовжують обстежувати території та з’ясовувати масштаби руйнувань.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині водій-підліток врізався в дерево: загинув 16-річний пасажир. Подробиці ДТП – тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас