ЖИТТЯ

Дев’ять ракет накрили Запоріжжя і передмістя

22 вересня дев’ять ракет накрили Запоріжжя і передмістя. Знову мішенню окупанта стали об’єкти інфраструктури. Руйнувань зазнали житлові будинки навколо. Відомо щодо одного загиблого. Є постраждалі, які залишаються під завалами.

Про це повідомила Запорізька обласна військова адміністрація, передає Інформатор.

Сьогодні ворог зранку завдав ракетного удару по обласному центру та його передмістю. Російські нелюди випустили ракету в готель в центральному парку Запоріжжя. Там суттєві руйнування, люди залишаються під завалами. Рятувальники працюють над розбором завалів та звільненням людей.

Дев'ять ракет накрили Запоріжжя і передмістя

Дев’ять ракет накрили Запоріжжя і передмістя

Є постраждалі, які залишаються під завалами

Є постраждалі, які залишаються під завалами

Влучили в електричну підстанцію. Південні громади Запорізького району зараз без світла. Є влучання і в телевежу. Екстрені служби працюють над тим, щоб якнайскоріше усунути наслідки обстрілу.

Наслідки атаки

Наслідки атаки

Нагадаємо, вчора, 21 вересня, відбувся ракетний удар по Запоріжжю. Відомо щодо 5 прильотів в три райони обласного центру. Уражено об’єкти інфраструктури та будинки приватного сектору. Два снаряди влучили в поле на околицях міста. Відомо щодо трьох постраждалих. Одного з них ушпиталено з діагнозом контузія, його стан стабільний.

Раніше ми повідомили про те, що Нікополь накрили «Градами», Кривий Ріг атакували дроном-камікадзе. Подробиці від рятувальників.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас