ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 59-річного чоловіка застрелили в спину з мисливської рушниці

У Кам’янському, біля залізничної колії, знайшли тіло чоловіка. У нього було вогнепальне поранення в спину. В кущах лежала мисливська рушниця.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області.

18 вересня о 20:00 годині до поліції надійшло повідомлення про те, що біля залізничної колії виявлено загиблого чоловіка. Поліцейські встановили, що загиблий – це 59-річний місцевий житель. Також було затримано підозрюваного, ним виявися 40-річний чоловік.

За попередньою інформацією підозрюваний знаходився в районі платформи 7 км. Де він побачив, як із-за гаражів вийшло двоє незнайомих чоловіків та пішли в його сторону. Він застосував рушницю, яка знаходилась при ньому, в результаті чого поцілив в одного із чоловіків. Після скоєного, злякавшись відповідальності втік з місця події, знаряддя злочину викинув по дорозі в кущі.

40-річного чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з Кам`янською окружною прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше Інформатор писав про те, що на Дніпропетровщині школярка впала з недобудови. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас