ЖИТТЯ

У Нікополі спростували інформацію щодо відключення води

18 вересня вдень у Нікополі прозвучали обстріли. У зв’язку з цим поширилися чутки про відключення води у місті. Але у «Нікопольводоканал» спростували дану інформацію.

Водоканал Нікополя працює в штатному режимі. Про це Інформатору повідомили в КП «Нікопольводоканал».

Як стало відомо, серед мешканців Нікополя з’явилися чутки про те, що у місті відбудеться повне відключення води. Але ця інформація не є дійсною.

Також звертаємо вашу увагу на те, що оплати мешканців Нікополя є єдиним джерелом надходження коштів, які необхідні для забезпечення щоденної роботи водопровідної та каналізаційної системи міста у цих надскладних та небезпечних умовах. Тому КП «Нікопольводоканал» закликає усіх по можливості сплачувати комунальні послуги за водопостачання.

“Нагадуємо, що заборгованість за житлово-комунальні послуги може стати причиною скасування субсидії на опалювальний сезон, якщо є прострочена заборгованість за спожиті послуги за більше, ніж три місяці на суму понад 680 гривень.

Зазначимо, що відповідна інформація про наявну заборгованість споживачів була передана на запит до відповідної установи ще в травні поточного року. Тому просимо не зволікати і встигнути сплатити виниклу заборгованість, та забезпечити себе соціальною підтримкою” – йдется у повідомленні.

Раніше Інформатор писав про те, як мешканцям Нікополя робити оплату за газ. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас