Нікополь До сайту

В Нікополі піротехніки знищили бойову частину дрона-камікадзе

15 вересня піротехніки Дніпропетровщини тричі за добу долучались до робіт зі знищення вибухонебезпечних предметів. Всього знищили 37 сучасних, 7 застарілих боєприпасів, а також бойову частину ворожого дрону-камікадзе. 

Про це повідомили у пресслужбі головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Реклама

За межами села Велика Костромка Криворізького району виявили сучасні касетні бойові елементи у кількості 37 одиниць. У Нікополі, після ворожої атаки, на відкритій території знайшли бойову частину дрону-камікадзе.

У Дніпрі, під час проведення земельних робіт на території приватного домоволодіння, чоловік виявив металевий ящик, всередині якого знаходились застарілі мінометні міни калібру 50 мм у кількості 7 одиниць. Небезпечні предмети знищено шляхом контрольованого підриву.

Якщо ви помітили підозрілий предмет, у жодному разі не наближайтеся до нього та не намагайтеся самостійно перенести чи розібрати його. Повідомляйте про знахідку Службу порятунку за номером «101».

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі нічні обстріли спричинили чотири пожежі. Подробиці від прокуратури читайте тут.

Застарілі мінометні міни калібру 50 мм

Касетний боеприпас

Уламки ракет

Небезпечні предмети знищено

Анна Томілова

Реклама