ЖИТТЯ

Підтримували Путіна та окупацію України: на Дніпропетровщині викрили двох колаборантів

На Дніпропетровщині викрили двох колаборантів. Мешканка Кривого Рогу і мешканець Павлограду заперечували збройну агресію РФ проти України та схвалювали окупацію.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інформатор. За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури та Павлоградської окружної прокуратури обом повідомлено про підозру у колабораційній діяльності (ч. 1 ст. 111-1 КК України).

Чоловік та жінка з початку повномасштабного вторгнення РФ через власні акаунти у забороненій соцмережі неодноразово поширювали дописи з підтримкою дій держави-агресора та схваленням тимчасової окупації частини території України.

За даними слідства, мешканець Павлограду у своїх антиукраїнських дописах стверджував, що збройна агресія РФ проти України це «боротьба з нацизмом» і схвалював проєкт «Новороссия». Мешканка Кривого Рогу, в свою чергу, у розповсюдженому контенті підтримувала президента країни-агресора.

Під час обшуку за місцем мешкання підозрюваних правоохоронці вилучили мобільні телефони, комп’ютерну техніку, яка використовувалася в протиправній діяльності.

на Дніпропетровщині викрили двох колаборантів

На Дніпропетровщині викрили двох колаборантів

Раніше Інформатор писав про те, що жителька Кривого Рогу створила схему, за якою запрошувала молодих жінок на високооплачувану роботу за кордоном. Насправді вона вербувала їх до роботи у борделі в Туреччині. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас