ЖИТТЯ

Переправляла дівчат в сексуальне рабство до Туреччини: затримали мешканку Дніпропетровщини

Жителька Кривого Рогу створила схему, за якою запрошувала молодих жінок на високооплачувану роботу за кордоном. Насправді вона вербувала їх до роботи у борделі в Туреччині. Наразі жінці загрожує 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу ГУ НП у Дніпропетровській області.

Об’яви з працевлаштуванням33-річна жінка розміщувала в telegram-каналах. Дівчатам обіцяла заробіток від 3 до 5 тисяч доларів на місяць.

Попередньо відомо, що жертвами зловмисниці стали 10 дівчат, переважно з малозабезпечених родин та вимушені переселенки. Злочину схему викрили під час спроби переправлення за кордон ще однієї 19-річної дівчини, яку рейсовим автобусом намагались вивезти в Стамбул. В ході обшуку в неї вилучили: посвідку на постійне місце проживання у Республіці Туреччина, мобільні телефони, сім-картки, банківські картки, а також блокноти з чорновими записами.

Організаторку правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі розпочали досудове розслідування за фактом торгівлі людьми (ч.2 ст.149 Кримінального кодексу України).

13 вересня жінці вже оголосили про підозру. За скоєне їй загрожує до 12 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині шахраї повернули гроші ошуканій жінці: як вона віддячила поліції. У Нікополі у 29-річного чоловіка виявили 41 сліп-пакет з метамфетаміном.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас