ЖИТТЯ

Дніпропетровщина вкотре зазнала артилерійських обстрілів з боку РФ

Дніпропетровщина вкотре зазнала артилерійських обстрілів з боку РФ. У ніч на 14 вересня 2022 року, військові РФ атакували із реактивних систем залпового вогню по житлових кварталах Нікополя. За даним фактам розпочато розслідування.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інформатор. За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено приватні та багатоповерхові житлові будинки, автомобілі, насосну станцію, лінії електропостачання, газопровід. Постраждалих серед цивільного населення немає.

Варто відзначити, що будь-які військові об’єкти на даній території відсутні. Нагадаємо, якщо ви стали свідком воєнного злочину рф, фіксуйте та надсилайте докази до Офісу Генпрокурора України.

Дніпропетровщина вкотре зазнала артилерійських обстрілів з боку РФ

Дніпропетровщина вкотре зазнала артилерійських обстрілів з боку РФ

Раніше ми повідомили про те, що до поліції Дніпропетровської області надійшло понад 6 тисяч повідомлень про можливих зрадників. Також про те, що у Нікополі вкрали віз з конем та лошам.

Юлія Кожемяка 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас