ЖИТТЯ

До поліції Дніпропетровської області надійшло понад 6 тисяч повідомлень про можливих зрадників

З початку створення чат-боту по виявленню зрадників, до поліції Дніпропетровської області надійшло понад 6 тисяч повідомлень. Кожна інформація була перевірена. За фактами колабораціонізму правоохоронці відкрили 15 кримінальних проваджень.

Про це повідомила пресслужба Національної поліції в Дніпропетровській області.

Так, за результатами перевірок правоохоронці відкрили 15 кримінальних проваджень за фактами колабораціонізму (ч. 1, 4 ст. 111-1) та поширення комуністичної символіки (ч. 1 ст. 436-1). Восьми особами вже повідомлено про підозру. 4 кримінальні провадження направлені до суду, по іншим – тривають слідчі дії.

Стосовно 63-х осіб інформацію передано Службі безпеки України у Дніпропетровській області. З іншими порушниками проведена профілактична робота.

Нагадаємо, що з 20 червня в поліції Дніпропетровської області запрацював офіційний чат-бот, куди можна повідомити будь-яку інформацію про любителів «руського міра». Якщо ви зіткнулися з людьми, які демонструють свою антиукраїнську позицію у соцмережах та у публічному просторі, повідомляйте нашому боту у телеграмі @Krim_dnp_bot.

На Дніпропетровщині шахраї повернули гроші ошуканій жінці. У Покрові грабіжниця проникла до квартири пенсіонерки й силоміць зняла у неї з пальця каблучку.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас