ЖИТТЯ

Погода на 14 вересня: у Нікополі буде похмуро та уночі очікується дощ

У Нікополі протягом усього дня погода буде похмурою. Уночі очікується дощ. Протягом усього дня, починаючи з ранку, опадів не передбачається.

Про це Інформатор повідомляє з посиланням на Укргідрометцентр. Вітер буде змінювати свій напрямок, до 6 метрів за секунду.

Температура повітря вночі становитиме +12… +13 °С. Вранці буде +13… +14 °С. Вдень очікується +16… +19 °С, а ввечері синоптики прогнозують +17…+19 °С.

Схід сонця 14-го вересня можна зустрічати о 6:17, а захід сонця чекатиме о 18:58. Цікаво, що найвищу температуру цього дня за останні 130 років зафіксували у 1905-му: тоді вона була 32,4 градусів тепла. А найхолодніше було у 1944-му — 4,6 градусів тепла.

14 вересня відзначається день пам’яті преподобного Симеона Стовпника і матері його Марфи. З цього дня починається старе Бабине літо, яке триває до 21 вересня. За цим днем наші пращури визначали погоду на майбутню осінь. Якщо перший день Бабиного літа ясний і теплий, то осінь та зима буде теплою; сухо – осінь суха. А якщо піде дощ, то вся осінь буде дощовою.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас