ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині хлопчик випав з вікна 3 поверху: у зачиненій квартирі залишився його 2-річний братик

У Дніпропетровській області двох дітей залишили вдома без нагляду дорослих. 9-річний хлопчик випав з вікна квартири на третьому поверсі. Його забрала “швидка”. У квартирі залишився 2-річний брат постраждалого. Щоб врятувати малу дитину, викликали службу ДСНС. Її співробітники відчинили двері та врятували малого.

Про це повідомляє Інформатор, посилаюсь на пресслужбу ДСНС у Дніпропетровській області.

10-го вересня, о 12:34, до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення від працівників екстреної медичної допомоги про те, що з вікна квартири на 3-му поверсі випав хлопчик. Його госпіталізували. Також у квартирі знаходилась ще одна малолітня дитина.

Подія сталася на вулиці Парковій міста Павлоград. На допомогу відправилися рятувальники у складі 2 чергових відділень. Вони встановили, що у квартирі знаходиться дворічний хлопчик, зв’язок з батьками був відсутній.

Рятувальники відчинили двері квартири, надали доступ поліції та працівникам екстреної медичної допомоги. З’ясувалося, що діти перебували вдома без нагляду дорослих.

У квартирі залишився 2-річний брат постраждалого

У квартирі залишився 2-річний брат постраждалого

Рятувальники звертаються до батьків: “Не залишайте дітей без нагляду. Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки у побуті. Це варто зусиль”.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі 10-річний хлопчик упав зі сходів. Також про те, що у Нікополі 2-річна дитина випала з вікна четвертого поверху. Деталі читайте за посиланням.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас