ВЛАДА

62-річна жінка корегувала ракетні постріли: коротко про ситуацію на Дніпропетровщині від Миколи Лукашука

199-та доба повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну добігає кінця. Після ранкового обстрілу в Марганецькій громаді пошкодження зазнав житловий сектор. На щастя, обійшлося без постраждалих. Управління СБУ сьогодні викрили зрадницю, яка корегувала ракетні постріли. 

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

Після ранкового обстрілу в Марганецькій громаді пошкоджено 10 житлових будинків, 12 господарчих споруд, газопровід, лінії електропередач. Людей не зачепило.

Також під час ранкових обстрілів в Синельниківському районі у двох агропідприємствах було пошкоджено 2 вантажівки та трактор, фактично зруйновані гараж та кузня. Зафіксовано «прильоти» шести ракет «С-300». На місці утворились вирви, завглибшки до 7 метрів.

Зеленодольську громаду ворог ввечері вдруге обстріляв з «Ураганів». У Великій Костромці пошкоджено 14 будинків та лінія електропередач. Тривають ремонтні роботи. Люди поранень не зазнали.

В інших районах Дніпропетровщини день був тихим. Територія області та її кордони – під надійним захистом Збройних сил України.

Микола Лукашук подякувати працівникам управління СБУ в області. Сьогодні вони викрили зрадницю. 62-річна мешканка Дніпропетровщини співпрацювала з ФСБ, звітувала їм про позиції ЗСУ в Дніпрі та корегувала ракетні постріли. Нині жінці вручена підозра про державну зраду.

“Російські окупаційні війська прицільно обстрілюють цивільну інфраструктуру. Це не похибка в точності, а навмисний терор населення. Пишаємось нашими ЗСУ, які продовжують звільняти території в Харківській області й на Південнобузькому напрямку”, – написав Лукашук. Він додав, що радіаційний фон у нашому регіоні був і залишається в межах норми.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі містяни гріються біля вогнища і готують на дрова. По факту нічного обстрілу Дніпропетровщини прокуратура веде розслідування.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас