ЖИТТЯ

Обстріл центру Нікополя – розпочато розслідування

Вночі 31 серпня, російська армія знову обстріляла Нікопольський район на Дніпропетровщині. Прокуратура розпочала розслідування. 

Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За даними слідства, в ніч на 31 серпня 2022 року  російські військові обстріляли зі ствольної артилерії центр Нікополя. Поранення отримала жінка, її госпіталізовано до лікарні. Внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено багатоповерхові будинки, Палац урочистих подій, аптеку, коледж, магазини, культурно-спортивний комплекс, газопровід, лінії електропередач.

Обстріл по центру Нікополя - розпочато розслідування

Обстріл по центру Нікополя – розпочато розслідування

За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

На місці подій працювали прокурори, слідчі поліції, експерти. Будь-які військові об’єкти на даній території відсутні. Якщо ви стали свідком воєнного злочину РФ, фіксуйте та надсилайте докази.

Нагадаємо, після обстрілів у Нікополі знайдено 15 воронок від снарядів. Також ми повідомили про те, що у Нікополі 2-річна дитина випала з вікна четвертого поверху.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас