ЖИТТЯ

Надвечір ворог обстріляв Нікополь і Червоногригорівську громаду, – Микола Лукашук

На Дніпропетровщині сьогодні було неспокійно. Вдень під ворожий обстріл потрапив Синельниківський район. Є пошкодження житлових будинків. На жаль, маємо трагічну новину. В тому ж таки внаслідок вибуху касетного боєприпасу загинув сімнадцятирічний хлопець. Він торкнувся вбивчого снаряду.

На місці трагедії рятувальники виявили небезпечні елементи ворожих боєприпасів. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор. Російська армія засіює нашу землю вибухонебезпечними предметами. Чіпати підозрілі та небезпечні предмети категорично заборонено. Одразу телефонуйте на “101” та “102”.

У Криворізькому районі окупаційні війська російської федерації знову вдарили по Зеленодольській громаді. Пошкоджено приватний будинок та господарчі споруди. Без жертв.

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Наслідки обстрілу

Надвечір ворог обстріляв Нікополь і Червоногригорівську громаду. Попередньо – люди не постраждали, інформація щодо руйнувань з’ясовується.

Обстрілів інших районів області протягом дня не зафіксовано. Кордони області – під надійним захистом ЗСУ, йдеться у повідомленні.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі 52-річного чоловіка вбили праскою. Також про те, що на Дніпропетровщині у затопленому кар’єрі потонув 59-річний чоловік. Подробиці — тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас