ЖИТТЯ

Ворог бив по церкві та дитячій бібліотеці: подробиці нічної атаки на Нікополь та район

Всю ніч, 30-го серпня, російська окупаційна армія била по Дніпропетровщині. Під обстрілом – Нікопольський, Криворізький та Дніпровський райони. Пошкоджено житлові будинки, магазини, електромережі та газогони.

У Нікопольському районі поранено жінку. Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. Цієї ночі ворог бив «Градами», важкою артилерією та ракетами.

Нічний обстріл у Нікополі понівечив 21 будівлю. Це магазини, кафе, церква, автовокзал та навіть дитяча бібліотека. Перебито 2 лінії електропередач. Одну ремонтні бригади вже полагодили. Роботи продовжуються. Ще 500 родин без світла. Люди, на щастя, не постраждали.

У Червоногригорівській громаді російська армія поранила 50-річну жінку. Її стан медики оцінюють як задовільний. Вона лікується вдома.

Від обстрілу зайнявся житловий будинок. Вогонь приборкали 7 рятувальників та 2 пожежних машини. Знищено 1 житловий будинок, пошкоджено – до 10. Понівечено 7 господарських споруд, електромережу, газогін.

По Криворізькому та Дніпровському районах нанесено ракетні удари. Обставини уточнюються.

“І на останок, про якість російської зброї. Під час одного з обстрілів Нікопольського району боєприпас влучив в пожежну частину. Пробив дах, насмітив, вилетів на вулицю, та так і не розірвався. Боєприпас знешкодили та пустили на сміття”, – додали рятувальники.

Раніше ми повідомили про кількість загиблих дітей внаслідок збройної агресії РФ збільшується кожного дня. Подробиці тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас