ЖИТТЯ

Росія вкотре атакувала Нікополь та район зі ствольної артилерії: подробиці від прокуратури

В ніч на 30 серпня, російські військові вкотре обстріляли Нікопольський район на Дніпропетровщині. За даними фактами розпочато розслідування.

Про це повідомили в Офісі Генпрокурора України, передає Інформатор. За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

В ніч на 30 серпня 2022 року, російські військові вкотре обстріляли зі ствольної артилерії Нікополь. Внаслідок ворожої атаки пошкоджено автовокзал, дитячу бібліотеку, кафе, магазини, приміщення церкви, лінії електропередач. Постраждалих серед мирного населення, на щастя, немає.

Росія вкотре атакувала Нікополь та район

Росія вкотре атакувала Нікополь та район

Також окупанти здійснили артилерійський обстріл Червоногригорівської громади. У селі Кам’янське отримала поранення жінка. Зазнали значних пошкоджень приватні будинки, господарчі споруди, газопровід та лінії електропередач.

За даними фактами розпочато розслідування

Раніше ми повідомили про те, що Росія умисно обстрілює коридори, якими місія МАГАТЕ має дістатися ЗАЕС. Також про те, місія МАГАТЕ вже прибула до Києва перед поїздкою на Запорізьку АЕС. Детальніше про візит, читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас