Нікополь До сайту

У підвальному приміщенні пологового будинку Нікополя народився хлопчик 

Пологи вважаються одним із найважчих періодів у житті кожної жінки. Крім того, через щоденні обстріли рідного міста, пологи у Нікополі проходять в достатньо непростих умовах. В цих умовах адаптуватися важко не тільки породіллям, але й лікарям акушерам працювати ще складніше.

Ворог забрав у маленьких українців безтурботне дитинство, але не може зупинити життя. Учора, 28 серпня, у пологовому будинку Нікополя, в спеціально обладнаному підвальному приміщенні, народилося немовля. Фото та відео з’явилося у соціальній мережі Facebook. Ситуацію у місті прокоментувала на своїй сторінці Лідія Білик, акушер-гінеколог Нікопольського пологового будинку.

Реклама

Війна, на жаль, внесла свої корективи. У цей час особливо важко доводиться лікарям місцевого пологового будинку та породіллям.

“Нікополь – мій нескорений Нікополь. Хто б міг подумати, хто б міг уявити, але…війна. Щодня і щоночі лунають тривоги. По мирному населенню міста безперестанку гатять вже декілька місяців поспіль. Знаю та впевнена, наші хлопці не дадуть російським загарбникам спокою і зроблять все можливе та неможливе або захистити наше рідне місто. Тримайтеся хлопці, збережіть наш Нікополь. Ви найкращі! А ми будемо вас підтримувати та боронити свій фронт. Все буде Україна!” – написала Лідія Білик у Facebook.

В тяжких умовах на світ з’явився чудовий хлопчик

Пологи під час війни

Пологи під час повітряної тривоги

Раніше ми писали про те, як у Нікополі навчатимуться школярі з 1 вересня. Про це читайте тут.

Реклама

Юлія Кожемяка