ЖИТТЯ

У підвальному приміщенні пологового будинку Нікополя народився хлопчик 

Пологи вважаються одним із найважчих періодів у житті кожної жінки. Крім того, через щоденні обстріли рідного міста, пологи у Нікополі проходять в достатньо непростих умовах. В цих умовах адаптуватися важко не тільки породіллям, але й лікарям акушерам працювати ще складніше.

Ворог забрав у маленьких українців безтурботне дитинство, але не може зупинити життя. Учора, 28 серпня, у пологовому будинку Нікополя, в спеціально обладнаному підвальному приміщенні, народилося немовля. Фото та відео з’явилося у соціальній мережі Facebook. Ситуацію у місті прокоментувала на своїй сторінці Лідія Білик, акушер-гінеколог Нікопольського пологового будинку.

Війна, на жаль, внесла свої корективи. У цей час особливо важко доводиться лікарям місцевого пологового будинку та породіллям.

“Нікополь – мій нескорений Нікополь. Хто б міг подумати, хто б міг уявити, але…війна. Щодня і щоночі лунають тривоги. По мирному населенню міста безперестанку гатять вже декілька місяців поспіль. Знаю та впевнена, наші хлопці не дадуть російським загарбникам спокою і зроблять все можливе та неможливе або захистити наше рідне місто. Тримайтеся хлопці, збережіть наш Нікополь. Ви найкращі! А ми будемо вас підтримувати та боронити свій фронт. Все буде Україна!” – написала Лідія Білик у Facebook.

В тяжких умовах на світ з'явився чудовий хлопчик

В тяжких умовах на світ з’явився чудовий хлопчик

Пологи під час війни

Пологи під час війни

Пологи під час повітряної тривоги

Пологи під час повітряної тривоги

Раніше ми писали про те, як у Нікополі навчатимуться школярі з 1 вересня. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас