ЖИТТЯ

Понівечено житло, фабрику та електромережі: подробиці від рятувальників Дніпропетровщини

28 серпня чотири громади Дніпропетровщини опинилися під обстрілами. Понівечено житло, фабрику та електромережі.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Вночі ворог обстріляв 4 громади Криворізького та Нікопольського районів. Бив з «Градів», «Ураганів», ствольної артилерії. Пошкоджено житлові будинки, місцеву фабрику, автівки, електромережу.

У Нікопольському районі під обстрілом опинилися 3 громади – Нікопольська, Марганецька та Червоногригорівська. У Нікополі пошкоджено 5 житлових будинків, 5 господарчих споруд, автівка. Перебита лінія електропередач. 1500 родин залишилися без світла. Ремонтні бригади вже на місці. В одному з подвір’їв сталася пожежа. Вогонь приборкали 13 рятувальників та 2 пожежні машини. Люди не постраждали.

У Марганецькій громаді російські окупаційні війська знищили одну оселю, ще з 10 будинків пошкодили. Понівечені цехи та склад місцевої фабрики. Зачепило й лінію електропередач. Люди, на щастя, вціліли.

Ворог вцілив у житло і в Червоногригорівській громаді. Зеленодольську громаду Криворізького району обстріляли з «Ураганів». Під прицілом знову дачний масив та підприємство. Люди, на щастя, не постраждали.

Раніше Інформатор повідомив про те, що на протилежному березі тривають провокації. Можливі обстріли Нікополя та району. Детальніше читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас