ЖИТТЯ

Про безпекову ситуацію на Дніпропетровщині станом на 22 серпня

Закінчується 180 доба повномасштабного воєнного вторгнення рф в Україну. Вдень російські окупаційні війська вдарили по Зеленодольській громаді. Окрім цього, надвечір ворог обстріляв прикордонні території Широківської громади та атакував Велику Костромку.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

Вдень російські окупаційні війська з «Ураганів» вдарили по Зеленодольській громаді. Внаслідок обстрілу осколкове поранення отримала 61-річна жінка, її госпіталізували в стані середньої тяжкості. Два касетні боєприпаси впали у двір домогосподарства, там пошкоджено дві господарчі споруди.

Окрім цього, надвечір ворог обстріляв прикордонні території Широківської громади, з «Ураганів» вдарили і по Великій Костромці. Жертв, руйнувань немає.

В інших районах Дніпропетровщини протягом дня все було спокійно. Ситуація на кордонах області – під повним контролем ЗСУ.

“Друзі, знову нагадую вам про правила безпеки напередодні наших державних свят. Завтра ми відзначатимемо День Державного Прапора, післязавтра – День Незалежності. В окупантів немає нічого святого, як відомо, символізм має для них велике значення. Не виключено, що ці нелюди активізуються.

Область надійно укріплена, оборона продовжує посилюватися. Але загроза ракетних обстрілів існує. Це війна, маємо бути готові до всього. І хоча наші сили ППО працюють відмінно – ніколи не знаєш, що в головах у терористів.

Тому, будь ласка, під час сигналу повітряної тривоги будьте в укритті, або користуйтеся правилом двох стін. В жодному разі не підходьте до вікон!” – додав Лукашук.

Раніше Інформатор писав про те, чи зміниться комендантська година у Нікополі та області у святкові дні. Деталі читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас