ЖИТТЯ

Чи зміниться комендантська година у Нікополі та області у святкові дні

Цього року через війну 23-го та 24-го серпня не буде масових заходів. Також ці дні не є офіційними вихідними. Чи чекають мешканців області зміни у комендантській годині, читайте у нашому матеріалі.

Про це Інформатор дізнався з повідомлення голови Дніпропетровської ОДА Валентина Резніченко.

Цього року через війну 23-го та 24-го серпня не вихідні дні. Але керівників всіх підприємств та установ просять, за можливості, працювати дистанційно.

Комендантська година в Дніпропетровській області залишається без змін. У Нікопольському районі, як і раніше, вона стартує з 21:00, у Криворізькому – з 22:00, у Дніпровському, Павлоградському, Новомосковському, Кам’янському районах – з 23:00. Усюди триває до 5:00. У Кам’янському та Дніпрі – комендантська година починається з опівночі і до 5 ранку.

Подовжили її лише у Синельниківському районі. Там вона з 21:00 до 6:00

Варто зазначити, що у цей час виходити на вулицю не можна. Правоохоронці патрулюватимуть міста та села вдень та вночі у посиленому режимі – як і усі ці місяці.

“Дуже прошу усіх у ці дні бути особливо пильними – зважати на сигнали тривоги і переходити у безпечні місця. Ми стоїмо проти підлого і підступного ворога, який тероризує наші міста та села – хоче зламати наш дух і спротив. Але у нього нічого не вийде. Все було, є і буде Україна! Бережіть себе і своїх близьких!” – додав Резніченко.

Раніше Інформатор писав про те, що у Нікополі вшанували пам’ять правоохоронців, які загинули при виконанні службових обов’язків. Про це читайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас