ЖИТТЯ

Багато пошкоджених будівель та четверо постраждалих: подробиці обстрілу Нікополя від рятувальників

Вчора, 21 серпня, вдень, ворог вдарив з «Ураганів» по Зеленодольській громаді Криворізького району. Сьогодні вночі ворог вдарив по Нікопольському району з РСЗВ «Град» та ствольної артилерії.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Внаслідок обстрілу Зеленодольської громади, що стався вдень, загинула 59-річна жінка. Поранено 6 дорослих та 1 дитина. Всі семеро поранених знаходяться у лікарні. Медики оцінюють стан п’ятьох дорослих та 9-річного хлопчика, як середньої тяжкості. 42-річний чоловік у тяжкому стані.

Сьогодні, 22 серпня, вночі ворог вдарив по Нікопольському району з РСЗВ «Град» та ствольної артилерії. По Нікополю агресор гатив тричі за ніч – випустив 42 снаряди. 4 людей постраждали. Чоловік 53 років та жінка 54 років госпіталізовані. 61-річний чоловік та 68-річна жінка лікуються вдома.

Пошкоджено дитсадок, храм, магазини та аптеки, ринки, суд, автовокзал. Вщент зруйновані 2 приватні будинки, більш ніж 30 – пошкоджені. Понівечені 12 п’ятиповерхівок.

Пошкоджено та знищено з два десятки господарчих споруд, 2 автомобілі. Перебитий газопровід. А ще – лінія електропередач. До 2 тисяч людей без світла. Працюють ремонтні бригади.

По Криворізькому району ворог ударив з «Урагану». Під прицілом вночі була і Зеленодольська громада. Обійшлося без жертв та руйнувань.

У Синельниківський район через прильоти ракет зруйновано школу, будинок культури та сільгосппідприємство. Інформація про постраждалих з’ясовується.

Раніше Інформатор писав про те, що в Україні оновили сигнали повітряної тривоги. Як розпізнати нові, читайте за посиланням.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас