ЖИТТЯ

В Нікополі внаслідок обстрілу пошкоджено будівлю церкви, школи, магазину та приватні будинки

Ворог продовжу тероризувати Дніпропетровщину обстрілами. Цієї ночі під ударом опинився Нікопольський та Криворізький райони.

Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

Нікополь за ніч обстріляли двічі зі ствольної артилерії. Одна жінка дістала осколкові поранення, її шпиталізували в стані середньої тяжкості.

Пошкоджено будівлю церкви, школи, магазину. Також – півтора десятка житлових будинків, автівки, електромережі та газоводи. Аварійні бригади працюють над усуненням наслідків обстрілів.

“Окупанти б‘ють по Нікополю зі сторони Енергодара через водосховище, після чого тікають зі своїх позицій. Називають себе православними і в той самий час обстрілюють храми. В них немає нічого святого,” – підсумував Микола Лукашук.

В Криворізькому районі під обстріл потрапили прикордонні території Апостолівської громади. Ворог бив з «Ураганів». Минулося без постраждалих. В інших п’яти районах області ніч минула спокійно.

Раніше ми повідомили про те, що працівник Запорізької АЕС розповів про окупацію та чому залишився працювати на станції. Детальніше тут.

Наслідки ворожого обстрілу

Наслідки ворожого обстрілу

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас