ЖИТТЯ

Рятувальники Дніпропетровщини отримали 150 нових бронежилетів

17 вересня в Україні відзначають День рятівника. В цей не простий для країни час, саме на їх плечі покладається дуже важка праця. Тому особовий склад має бути забезпечений засобами захисту повною мірою.

У нашій області роблять все для того, щоб забезпечити особовий склад Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області засобами індивідуального захисту. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, передає Інформатор.

Про те, в яких умовах нині працюють рятувальники, годі й говорити. Навіть уявити важко, в якій небезпеці вони постійно перебувають.

За словами Миколи Лукашука, він звернувся по допомогу до громадської організації «Львівський Оборонний Кластер». Вона об’єднує спеціалістів оборонних підприємств, волонтерів та виробничі потужності зі всієї України і забезпечує захисників якісними бронежилетами.

Організація в свою чергу дуже швидко відгукнулася та задовільнила усі потреби. Вчора, 17 серпня, вантаж зі 150 бронежилетів прибув до обласного управління ДСНС.

Раніше Інформатор писав про те, що дітей та підлітків Нікополя запрошують на конкурс дитячих малюнків «Рятувальники – герої без зброї». Деталі читайте за посиланням.

Рятувальники Дніпропетровщини отримали 150 бронежилетів

Рятувальники Дніпропетровщини отримали 150 бронежилетів

Рятувальники Дніпропетровщини отримали 150 бронежилетів

Рятувальники Дніпропетровщини отримали 150 бронежилетів

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас