ЖИТТЯ

Під Нікополем 63-річний чоловік під час застілля до смерті побив 45-річного знайомого

За нанесення смертельних тілесних ушкоджень поліцейські Томаківки затримали 63-річного місцевого мешканця. Під час сварки нападник кулаками побив 45-річного чоловіка, від отриманих травм він помер у лікарні.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

15 серпня, о 21:50, до поліції надійшло повідомлення про те, що до лікарні з тяжкими тілесними ушкодженнями було доставлено місцевого жителя. Наступного дня від отриманих травм чоловік помер.

Поліцейські встановили, що тілесні ушкодження потерпілому біля власного будинку спричинив знайомий. Вони спільно вживали алкоголь, а потім посварилися та побилися. Під час бійки зловмисник завдавав чоловіку декілька ударів кулаком.

В ході досудового розслідування, поліцейські встановили особу нападника. Ним виявився 63-річний неодноразово судимий за тяжкі злочини місцевий мешканець.

17 серпня зловмиснику вручили повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Чоловіку обрали запобіжний захід – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Раніше ми повідомили про те, що у Марганці пенсіонер поцілив з обрізу в авто військовослужбовця та поранив дитину. Подробиці читайте тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас