ЖИТТЯ

У Марганці пенсіонер поцілив з обрізу в авто військовослужбовця та поранив дитину: подробиці

У Марганці пенсіонер  поцілив з обрізу в автомобіль з дітьми військовослужбовця ЗСУ. Чоловіку повідомили про підозру.

За процесуального керівництва Нікопольської окружної прокуратури затримано та повідомлено про підозру 66-річному мешканцю Марганця за фактом закінченого замаху на умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб (ч. 2 ст. 15, п. 5 ч. 2 ст. 115 Кримінального  кодексу України). Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

За даними слідства, 13 серпня 2022 року військовослужбовець ЗСУ під’їхав до подвір’я сусіда для залагодження давнішнього конфлікту. Під час розмови агресивно налаштований сусід взяв обріз мисливської рушниці та здійснив постріл в лобове скло автомобіля, в якому перебувала дружина військовослужбовця із двома малолітніми дітьми. У результаті пострілу 8-річна дівчинка отримала вогнепальні поранення та була госпіталізована до лікарні.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання зловмисника правоохоронці вилучили зброю та патрони. Підозрюваного затримали в порядку ст. 208 КПК України. Чоловіку обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави.

Досудове розслідування здійснюється слідчими ВП № 1 Нікопольського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Раніше ми повідомили про те, що прокуратура розпочала розслідування стосовно масованого артилерійського обстрілу Нікополя. Подробиці тут.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас