ЖИТТЯ

Світлини зруйнованого будинку у Нікополі опублікував Володимир Зеленський в соцмережі

Вночі 11 серпня відбулася ворожа атака на Нікополь. Тоді ворог нещадно накрив місто з “Градів”. Всього по Нікопольському району було випущено 120 реактивних снарядів, половина з яких поцілила по домівках мирних жителів. 

Світлини зруйнованого будинку в Нікополі на своїй сторінці в Instaram опублікував Президент України Володимир Зеленський, повідомляє Інформатор.

Внаслідок ворожого обстрілу вночі 11 серпня загинуло троє людей. Було пошкоджено сорок багатоповерхівок, два приватні будинки, будинок дитячої творчості, 3 школи, кілька магазинів, гаражі та автівки.

“Кожна людина має свій домашній простір. І це не лише окрема квартира або будинок. Це частина міста чи села, де людина спілкується, працює, зустрічається з друзями, кохає, виховує дітей. Російські окупанти розстрілюють із танків житлові будинки, накривають міські квартали з артилерії та наводять ракети на цивільні об’єкти саме для того, щоб знищити весь цей простір життя, щоб убити відчуття дому”, – написав Президент у своєму Instaram.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Володимир Зеленський (@zelenskiy_official)

Світлини зруйнованого будинку у Нікополі опублікував Володимир Зеленський в соцмережі

Світлини зруйнованого будинку у Нікополі опублікував Володимир Зеленський в соцмережі

Раніше ми повідомили про те, що петиція щодо порятунку Нікополя набрала лише близько 5 тисяч голосів. А також про те, що президент України звернувся до мешканців Нікополя, Марганця та Енергодара.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас