ВЛАДА

Петиція щодо порятунку Нікополя набрала лише близько 5 тисяч голосів: збір триває

Російські війська не припиняють щоденні обстріли Нікополя з боку окупованого Енергодару. На урядовому сайті з’явилась електронна петиція: «Врятуйте беззахисне місто Нікополь», але за два тижні клопотання набрало лише 4824 голоси.

Збір підписів триває. Залишилося 80 днів. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на офіційне інтернет-представництво Президента України.

Мета даної петиції закликати можновладців знайти рішення та зупинити ворога задля збереження життя людей та уникнення ядерної катастрофи. Для розгляду потрібно зібрати 25 тисяч підписів. На сьогоднішній день петиція набрала лише — 4824 голоса. Щоб підтримати петицію, потрібно перейти за посиланням та авторизуватися.

 

Текст петиції:

Місто Нікополь щодня потерпає від ворожих обстрілів з боку окупованого Енергодару та прилеглих територій. З кожним днем ситуація стає дедалі гіршою. Ворог застосовує РСЗВ по житлових кварталах міста, підступно вбиваючи мирне населення, та використовує Запорізьку атомну електростанцію як щит, що є прямою ядерною загрозою для всього світу. Ця проблема вимагає рішучих дій.

Раніше Інформатор повідомив про те, куди звертатися постраждалим від обстрілів у Нікополі. Деталі шукайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас