ЖИТТЯ

В Покрові затримали 36-річного чоловіка, який з гранатомету стріляв по будівлі поліції

В Покрові 36-річний чоловік з гранатомета вистрелив по будівлі поліції. Два правоохоронця отримали тілесні ушкодження. Зловмисника вдалось затримати, йому загрожує до 15 років позбавлення волі. 

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби Національної поліції в Дніпропетровській області.

7 травня, о 4:00, в Покрові зловмисник озброївся реактивною протитанковою гранатою кумулятивної дії та вистрелив по будівлі поліції. Снаряд влучив у стінку між другим та третім поверхом.

Внаслідок пострілу по відділенню поліції № 2 двоє поліцейських отримали тілесні ушкодження. Також була пошкоджена адміністративна будівля. Зловмисником виявився 36-річний місцевий мешканець. З’ясувалося, що відносно нього два кримінальні провадження вже перебувають на розгляді в суді.

9 серпня зловмиснику оголосили про підозру за ч. 1 ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу) та  ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України. Йому обрали запобіжний захід – тримання під вартою без права внесення застави. Чоловіку загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що російські військові скерували понад 80 реактивних снарядів по житлових кварталах Марганцю та Вищетарасівці. Детальніше тут.

В Покрові затримали 36-річного чоловіка, який з гранатомету стріляв по будівлі поліції

В Покрові затримали 36-річного чоловіка, який з гранатомета стріляв по будівлі поліції

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас