ЖИТТЯ

Ворог знову обстрілював Енергодар: місцеві показали фото

Вчора, 7 серпня, військові рф знову обстрілювали Енергодар. Цього разу з території профілакторію за ТЕС. І, очікувано, готуються звинуватити у цьому Україну. Але люди все чують і бачать, хто насправді це робить, йдеться у повідомленні. Внаслідок свідомих вбивчих дій окупантів постраждало четверо мешканців. З них одна людина знаходиться у важкому стані. 

Місцеві показали фото після обстрілу між атомною станцією та Енергодаром. Також міський голова Дмитро Орлов звернувся до жителів окупованого міста, передає Інформатор.

Після вчорашніх подій в Енергодарі стає очевидно, що окупанти не тільки нарощують кількість зчинених ними провокацій, а й підвищують рівень свої агресії. Дмитро Орлов просить містян мінімізуйте своє перебування на вулиці. Наразі найбезпечніше для вас місце – це власні квартири, пише він.

Місцеві показали фото після обстрілу

Місцеві показали фото після обстрілу

Місцеві показали фото після обстрілу

Місцеві показали фото після обстрілу

“Ми бачимо, що військові рф з метою дискредитації Збройних сил України, залякування людей та тиску на міжнародну спільноту обстрілюють промислові об’єкти, розташовані в максимальній близькості до енергоблоків Запорізької АЕС або ж входять до її структури та розташовані у промисловій зоні”, – пише Орлов.

Фото після обстрілу

Фото після обстрілу

Фото після обстрілу

Фото після обстрілу

Місцевими мешканцями неодноразово зафіксовані та навіть зафільмовані мінометні обстріли, здійснені окупантами з максимально близької до Енергодара відстані (з навколишніх сіл, що перебувають під контролем окупаційних військ). Тож всі спроби військових рф переконати світ в тому, що диверсії влаштовують ЗСУ, є недолугими та безперспективними, йдеться у повідомленні.

Тепер що стосується наслідків цих злочинних дій для самого Енергодара та мешканців міста. Мінометних обстрілів неоднаразово зазнавало передмістя в районі питного водозабору. Як вже повідомлялося раніше, отримав руйнації гаражний кооператив, знищено щонайменше 4 автівки. Вчора було цинічно обстріляно дачний кооператив, розташований неподалік заводу НСО.

Серед постраждалих – четверо енергодарців. З них одна людина знаходиться у важкому стані. За її життя борються лікарі.

Раніше ми повідомили про те, що, вночі по Дніпропетровщині окупанти випустили дві ракети Х-59 та ще 20 снарядів з «Градів». Через Нікополь курсує потяг сполученням «Запоріжжя-Львів» для бажаючих виїхати.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас