ЖИТТЯ

У 2022 році на Дніпропетровщині з вікон випали 11 дітей: найбільше випадків у Нікополі

З початку 2022 року на Дніпропетровщині 11 дітей випали з вікон. Більшість випадків сталися у Нікополі та Кам’янському. 

Про це повідомили в обласній військовій адміністрації, передає Інформатор. Діти не завжди можуть оцінити небезпеку. Всього за декілька секунд вони можуть вилізти на підвіконня, спертися на протимоскітну сітку і випасти. Зазвичай такі трагедії стаються, коли дорослі залишають малюків без нагляду.

Цьогоріч у Дніпропетровській області з висоти впали 11 дітей. Зокрема, вікон, даху і навіть водонапірної башти. Найчастіше під час таких падінь діти отримують переломи, сильні забої, черепно-мозкові травми, ушкодження внутрішніх органів. Можуть бути крововиливи або гематоми, розповів хірург-травматолог однієї з дитячих лікарень.

Четверо з 11 дітей загинули, решта семеро потрапили до лікарень. Більшість випадків сталися у Нікополі та Кам’янському. Також відомо, що всім постраждалим – до 6 років.

“Не залишайте дітей одних у кімнаті з відчиненими вікнами, навіть на провітрювання. Встановіть на вікна захист, а також відсуньте меблі подалі від вікон”, – наголосив лікар.

Раніше Інформатор писав про те, що у Нікополі батьків просять перевірити телефони своїх дітей. РФ поширює додаток для коригування обстрілів. Деталі шукайте тут.

Юлія Кожемяка

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас