ЖИТТЯ

Пошкоджено будинок дитячої творчості, дитсадок, приватні будинки та багатоповерхівки: подробиці від рятувальників Нікополя

Вночі, коли люди спали, російські війська знову вдарили по Нікополю. З “Градів” випустили 20 реактивних снарядів. У місті багато пошкоджень соціальної інфраструктури, будинків та комунікацій.

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення пресслужби Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Від ворожих обстрілів в Нікополі постраждало 4 людей. Чоловік 58 років госпіталізований, ще троє нікопольців звернулися до лікарні самостійно. Серед постраждалих також двоє 35-річних чоловіків та жінка 51 ріку. Їх оглянули медики. Постраждалі вирішили лікуватися вдома.

Під вогонь потрапив дитячий будинок творчості та садок. На подвір’ях двох приватних будинків виникли пожежі. Їх загасили рятувальники. Пошкоджені 11 п’ятиповерхових будинків, до 40 приватних та 8 господарчих споруд. Побиті 4 автомобілі.

Ворожі снаряди влучили і по комунікаціях. Перебитий газопровід низького тиску, водопровід та лінії електропередач. Без світла кілька тисяч жителів. На місці працюють аварійні бригади. По місту розкидані безпечні уламки з «Градів».

У Криворізькому районі ворог поцілив по Зеленодольській громаді. У Мар’янському перебита лінія електропередач. Без світла частина села. Попередньо, люди не постраждали.

Раніше ми повідомили про те, що через Нікополь курсує потяг сполученням «Запоріжжя-Львів». Детальніше тут.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас