Нікополь До сайту

На Дніпропетровщині батько розбещував власну доньку

На Дніпропетровщині батько розбещував свою 11-річну доньку та схиляв її до сексу з ним. Чоловікові повідомили про підозру.

Про це інформує Офіс Генерального прокурора, передає Інформатор.

Реклама

За даними слідства, у липні 2022 року чоловік через месенджер спілкувався з 11-річною донькою, яка з ним не проживає. Батько намагався схилити дитину в інтимний зв’язок з ним. Користуючись малолітнім віком, чоловік відверто говорив про секс з донькою, надсилав їй порнографічні зображення та пропонував створити для нього порнографічний контент.

Піл час обшуку за місцем проживання підозрюваного вилучено мобільний телефон  у якому знайшли підтвердження: переписку з дитиною та фото, відеофайли порнографічного характеру.

За процесуальним керівництвом Першотравенської окружної прокуратури жителю села Мар’їна Роща Дніпропетровської області повідомили про підозру у розбещенні малолітньої доньки та розповсюдження порнографічних зображень (ч. 2 ст. 156, ч. 2 ст. 301 Кримінального кодексу України). Наразі чоловіку обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Реклама

Це не поодинокий випадок, коли батьки вчинять над дитиною сексуальне насильство. Нагадаємо, на Дніпропетровщині подружжя знімало порно з трирічною донькою. Подробиці – тут.

Альона Антонова

Реклама