ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині подружжя знімало порно з трирічною донькою

За розбещення та створення дитячої порнографії за участю малолітньої доньки на Дніпропетровщині засуджено подружжя. Чоловік та жінка свою провину не визнали.

Про це повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури, передає Інформатор.

У суді прокурори довели, що з липня 2019 до січня 2020 року батько та мати розбещували свою трирічну доньку. Відволікаючи мобільним телефоном, жінка вчиняла розпусні дії щодо дівчинки, а чоловік здійснював фото та відеозйомку порнографічного характеру. В подальшому фото та відео вони розповсюджували в інтернеті через месенджер «Telegram».

Під час проведення обшуку за місцем проживання подружжя вилучено фото та  відеоматеріали із дитячою порнографією на мобільних телефонах та флешнакопичувачах, окрім цього, було виявлено сліп-пакети з наркотичним засобом – «канабіс». Під час розгляду кримінального провадження у суді обвинувачені свою вину у  вчиненні інкримінованих їм кримінальних правопорушень не визнали.

Подружжя з Дніпропетровщини визнано винним за фактами виготовлення, розповсюдження та примушування малолітньої дитини до участі у створенні дитячої порнографії, вчинення відносно неї розпусних дій та незаконного придбання, виготовлення, зберігання наркотичних (ч. 2 ст. 156, ч. 4 ст. 301-1, ч.1 ст. 309 Кримінального кодексу України). Їх засуджено до 9 років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що у Львові судитимуть за держзраду блогера з Енергодару. У Марганці в наслідок обстрілу постраждала мати шістьох дітей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас