Нікополь До сайту

В Енергодарі окупанти шукають колаборантів для створення масовки на підтримку псевдореферендума

Aerial view of town in autumn at sunset. Energodar, Ukraine. The satellite city of Europe's most atomic power station. Aerial photography. Top view.

В Енергодарі окупанти почали шукати колаборантів для створення масовки в акціях на підтримку псевдореферендума та створили громадський рух “мы вместе с россией”. Таким чином вони планують створити картинку для  свого телебачення. 

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення головного управління розвідки МО України.

Реклама

Останнім часом на проросійських телеграм-каналах Енергодара почали з’являтися оголошення від самопроголошеної адміністрації міста про “запрошення громадян з активною соціальною та життєвою позицією. Зокрема, окупанти відкрили набір координаторів, секретарів, бригадирів, промоутерів, пікетчиків та розповсюджувачів кореспонденції.

Також в Запорізькій області продовжується завезення так званих «гуманітарних вантажів» з території рф. Умовами отримання «гуманітарки» або грошової компенсації є участь у так званих «акціях підтримки» окупаційного режиму та надання особистих паспортних даних.

Для координації дій створено громадський рух «Мы вместе с россией». Його завдання – організація проплачених «масових акцій на підтримку референдуму». Керувати питаннями розподілу «гуманітарки» та проведення акцій призначаються місцеві жителі з проросійськими поглядами і представники партії «єдина росія».

Реклама

Раніше ми повідомили про те, що державний секретар США назвав дії росії на ЗАЕС «вершиною безвідповідальності». А також про те, що «Укрпошта» припиняє доставку й виплату пенсій на території Енергодара.

Анна Томілова

Реклама